Lees de Bijbel in GBS Digitaal

Het Bijbelprogramma, dat kosteloos te gebruiken is, bevat de volledige tekst van de Statenvertaling met kanttekeningen, de tekst van de King James Version (incl. uit het Nederlands vertaalde kanttekeningen), twee psalmberijmingen, belijdenisgeschriften en formulieren, en catechisatiemethoden.

Welkom bij de GBS

Deze site geeft u informatie over het doel en werk van de Gereformeerde Bijbelstichting (GBS), en de totstandkoming en het karakter van de Statenvertaling. Tevens kunt u lezen waarom onze stichting de Statenvertaling als meest getrouwe Nederlandse bijbelvertaling wil handhaven.

De site biedt u verder de gelegenheid om u te oriënteren op de bij ons verkrijgbare Bijbels, psalmboeken en andere uitgaven. U kunt uw bestelling online, telefonisch of schriftelijk plaatsen. Ook bent u van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom.

Toogdag GBS gaat toch door

De Toogdag zal gehouden worden op D.V. 10 oktober. Er is alleen een morgenbijeenkomst. Voor meer informatie, zie het nieuwsbericht.

GBS niet op Familiedagen

De GBS is dit jaar toch niet aanwezig op de Familiedagen in Gorinchem (D.V. 21, 22 en 23 oktober).

Laatste nieuws

Johannesevangeliën voor Bulgarije

Kortgeleden zijn voor de derde keer hulpgoederen gebracht in Bulgarije, waarbij de GBS Bulgaarse Johannesevangeliën beschikbaar heeft gesteld. Dit keer […]

Bijeenkomsten

22 september 2020
- 19:30
BREUKELEN Kerkgebouw Ger. Gem. in Ned., Brouwerij 3
ds. B.J. van
Boven uit De Valk-Wekerom
23 september 2020
- 19:30
EDE Kerkgebouw Oud Ger. Gem., Schaapsweg 75
ds. K.
Veldman uit Otterville
30 september 2020
- 19:30
UTRECHT Kerkgebouw Ger. Gem., Eerste Westerparklaan 19
ds. W.
Harinck, plaatselijk predikant

Webshop

Neem een kijkje in onze webshop, met een ruim assortiment aan Bijbels (ca. 25 verschillende talen), boeken en andere uitgaven.

Geef een gift

Voor ons werk zijn wij afhankelijk van giften en donaties. Deze zijn fiscaal aftrekbaar. Wilt u de verspreiding van Gods Woord ook steunen?

Word donateur

Een trouwe groep donateurs uit de achterban steunt ons werk door een jaarlijkse bijdrage (min. € 2,50) en ontvangt 4x per jaar ons blad StandVastig.

Recent verschenen

 • Arabisch Boek der Psalmen

  Arabisch Boek der Psalmen (onberijmd).

  Arabisch Boek der Psalmen (onberijmd).

  7,50
 • Boekenleggers Boek der boeken

  Set van 10 boekenleggers met het gedicht 'Het Boek der boeken' van Isaäc da Costa.

  Set van 10 boekenleggers met het gedicht ‘Het Boek der boeken’ van Isaäc da Costa.

  2,50
 • Bijbels in luxe uitvoering

  Bestel catalogus en prijslijst via contactformulier Een catalogus en prijslijst van onze Bijbels in luxe uitvoering is op aanvraag gratis verkrijgbaar. Van bijna elk formaat Bijbel (zoals zakbijbels, huisbijbels, kerkbankbijbels e.d.) is een luxe editie beschikbaar of naar wens te maken. Op de foto's (links) ziet u enkele voorbeelden. Bestel de catalogus en de prijslijst gratis via ons contactformulier!  

  Bestel catalogus en prijslijst via contactformulier
  Een catalogus en prijslijst van onze Bijbels in luxe uitvoering is op aanvraag gratis verkrijgbaar.
  Van bijna elk formaat Bijbel (zoals zakbijbels, huisbijbels, kerkbankbijbels e.d.)…

  0,00

Projecten

Bijeenkomst van vertalers en redactieleden, jan. 2020

Vertaling kanttekeningen in het Afrikaans

Sinds enkele jaren werkt de GBS aan de vertaling van de kanttekeningen uit de Statenbijbel naar het Afrikaans (Zuid-Afrikaans), voor [...]
CHINJOH omslag_liggend met achtergrond

Vertaling Chinese Bijbel

De Trinitarian Bible Society (TBS) werkt met de GBS aan een nieuwe, betrouwbare vertaling van de Bijbel in het Chinees. […]

IMG_3342

Revisie Spaanse Bijbel

D.V. over ongeveer twee jaar verschijnt een complete gereviseerde Spaanse Bijbel in de Reina-Valeravertaling. Dat is net als de Nederlandse […]

Lees de Bijbel op je telefoon

Sinds enkele jaren hebben wij een app voor het gebruik van de Statenbijbel met kanttekeningen, psalmen, belijdenisgeschriften en formulieren. Gratis te gebruiken via de Apple App Store (naam: ‘GBSBijbel’) of de Play Store (‘GBS Bijbel Digitaal’).

 
 

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw behoeftes.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen