Steun het werk van de GBS!

Wij stellen het zeer op prijs als u donateur van de GBS wilt worden. Door de financiële steun van onze donateurs kunnen wij betaalbare Bijbels in de Statenvertaling uitgeven, en de Bijbel verspreiden in binnenland en buitenland. Zo kunnen ook toekomstige generaties een betrouwbare Bijbel gebruiken. Als donateur maakt u uw bijdrage (vanaf € 2,50 per jaar) over nadat wij u in de maand juni (tegelijk met ons kwartaalblad StandVastig) een acceptgiroformulier hebben toegestuurd. U ontvangt bij het decembernummer van StandVastig de jaarkalender ‘Het blijvende Woord’ met kleurenfoto’s van historische kerkgebouwen.

Als welkomstgeschenk bieden wij u vrijblijvend een mapje met kaarten van historische kerkgebouwen of een Johannesevangelie in de Statenvertaling (voor eigen gebruik of verspreiding) aan.

U kunt rechts onder het formulier invullen.

Gereformeerde Bijbelstichting
Nijverheidstraat 21
4143 HN Leerdam
Postbus 168 | 4140 AD Leerdam

Telefoon & e-mailadres
0345 – 61 01 55
info@gbs.nl

Bankgegevens
Bankrekening: NL96 RABO 0129 4451 18
of: NL25 INGB 0001 3558 24
T.n.v.: Geref. Bijbelstichting te Leerdam
Voor betalingen vanuit het buitenland:
BIC: RABONL2U of BIC: INGBNL2A

Geef een gift

Wij stellen uw gift zeer op prijs. Mede door uw financiële steun kunnen wij betaalbare Bijbels in de Statenvertaling uitgeven, en de Bijbel verspreiden in binnenland en buitenland. Zo kunnen ook toekomstige generaties een betrouwbare Bijbel gebruiken.

Word donateur

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw behoeftes.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen