Spreekbeurt houden? Vraag informatie aan!

Wil jij een spreekbeurt houden over de geschiedenis van de Bijbel, de Statenvertaling, het werk van de Gereformeerde Bijbelstichting of iets anders dat hiermee te maken heeft? Wij kunnen je gratis een tas toesturen met daarin verschillende informatiefolders en ander materiaal dat je zou kunnen gebruiken. In deze tas zit onder andere:

  • De brochure ‘Doel en werk in kort bestek’. Deze geeft informatie over ons werk. Het belangrijkste is ervoor zorgen dat we in Nederland een betrouwbare Bijbelvertaling (de Statenvertaling) kunnen blijven gebruiken, en dat mensen in het buitenland ook goede Bijbels in hun eigen taal kunnen krijgen.
  • Een lesbrief die op scholen gebruikt wordt voor onderwijs over de Bijbel / de Statenvertaling. We hebben ook lesbrieven over andere onderwerpen. Die kun je eventueel ook bij ons opvragen. Zie de pagina in de webshop.
  • Een exemplaar van ons blad StandVastig, dat informatie geeft over ons werk, en allerlei achtergrondartikelen bevat.
  • Een brochure om donateur van de GBS te kunnen worden.
  • Een brochure voor jongeren over de waarde van de Statenvertaling: ‘Gods Woord in onze eigen taal!’
  • Een catalogus met alle uitgaven van de GBS: Bijbels, boeken en andere producten.
  • Tot slot eventueel nog wat pennen, boekenleggers en dergelijke.

Hopelijk heb je zo goed materiaal voor het maken van een duidelijk verhaal. Eventueel kunnen we nog een eenvoudige PowerPointpresentatie over de geschiedenis van de Bijbel opsturen. In overleg zijn er ook andere mogelijkheden. Als je twijfelt over een onderwerp waar je meer over zou willen weten, laat het dan gerust weten. Veel sterkte toegewenst bij het houden van je spreekbeurt!

Wil je een tas met materiaal aanvragen of heb je andere vragen? Laat het ons weten via het contactformulier!

Spreekbeurttas met inhoud (voorbeeld)