Psalmzangavond met organist Arthur de Jong in Grote Kerk Dordrecht

Psalmzangavond met organist Arthur de Jong in Grote Kerk Dordrecht

Op D.V. 9 maart zal er een avond zijn in de Grote Kerk van Dordrecht. Met medewerking van de bovenstemgroepen uit De Bommelerwaard, Hardinxveld-Giessendam en Waddinxveen. Het orgel zal worden bespeeld door Arthur de Jong.

De spreker zal deze avond ds. A.J. van Wingerden uit Lienden zijn. Ook op deze avond zal de collecte voor de GBS zijn.

Aanvang: 19.00 uur.

Voor meer informatie: Klik hier

De 17-jarige Arthur de Jong uit Krimpen a/d IJssel begeleidt al een aantal jaren niet-ritmische psalmzangavonden op het orgel. Bij deze avonden is vaak een bovenstemgroep betrokken uit diverse plaatsen van ons land. Tijdens deze avonden, georganiseerd door Arthur, wordt gecollecteerd, onder andere voor de Gereformeerde Bijbelstichting. Op zaterdag 9 december heeft er een psalmzangavond plaatsgevonden in de Grote Kerk van Zaltbommel. De spreker was ds. D. Heemskerk uit Uddel. De collecte die gehouden werd voor de GBS heeft het mooie bedrag opgebracht van € 1.722,–.

Op zaterdag 13 januari was er opnieuw een psalmzangavond, nu in de Grote Kerk van Gorinchem. De spreker was ds. M.G. van Middendorp uit Leerdam. Hij sprak over de kortstondigheid van het leven en de eeuwigheid van het Woord n.a.v. 1 Petr. 1: 24 en 25.

De collecte bracht deze avond het mooie bedrag van  € 2.109,35 op.

Iedereen hartelijk dank voor uw steun!