700

 • Formulierenboekje


  Leer, goudsnee, 19 x 12 cm. Bevat de Heidelbergse Catechismus, de drie oude geloofsbelijdenissen, het Kort Begrip en de liturgische formulieren. Vooral geschikt voor gebruik op de kansel. Alleen rechtstreeks bij ons te bestellen.

  Leer, goudsnee, 19 x 12 cm. Bevat de Heidelbergse Catechismus, de drie oude geloofsbelijdenissen, het Kort Begrip en de liturgische formulieren. Vooral geschikt voor gebruik op de kansel. Alleen rechtstreeks bij…

  30,00
 • Gods Woord in zijn dierbaarheid aangeprezen

  Deze verhandeling verscheen voor het eerst in 1746 en is daarna, behoudens een fotomechanische uitgave, niet meer herdrukt. De heer Joh. A. Bunt uit Rhenen heeft de verhandeling in de hedendaagse spelling overgezet.

  Deze verhandeling verscheen voor het eerst in 1746 en is daarna, behoudens een fotomechanische uitgave, niet meer herdrukt. De heer Joh. A. Bunt uit Rhenen heeft de verhandeling in…

  3,75 1,00
 • Hongaarse brochure

  Hongaarse brochure 'Kerk van de levende God'. Bevat een opsomming van bijbelteksten die naar thema gesorteerd zijn.

  Hongaarse brochure ‘Kerk van de levende God’. Bevat een opsomming van bijbelteksten die naar thema gesorteerd zijn.

  1,25
 • Heidelbergse Catechismus (blauw)

  Heidelbergse Catechismus met uitgeschreven bijbelteksten, paperback, 12,5 x 18,5 cm.

  Heidelbergse Catechismus met uitgeschreven bijbelteksten, paperback, 12,5 x 18,5 cm.

  5,50
 • Het blijvende Woord 2

  Informatie over predikanten uit de 16e, 17e en 18e eeuw. Met 60 mooie kleurenfoto's van kerken; 22 x 29 cm.

  Informatie over predikanten uit de 16e, 17e en 18e eeuw. Met 60 mooie kleurenfoto’s van kerken; 22 x 29 cm.

  9,95 2,50
 • Een licht voor het pad

  Korte stukjes en gedichten

  Korte stukjes en gedichten

  4,75 1,00
 • Heidelbergse Catechismus (zwart)

  Heidelbergse Catechismus met uitgeschreven bijbelteksten, gebonden in zwarte omslag, 12,5 x 18,5 cm.

  Heidelbergse Catechismus met uitgeschreven bijbelteksten, gebonden in zwarte omslag, 12,5 x 18,5 cm.

  7,75
 • De Dordtse Leerregels

  De Dordtse Leerregels, opgesteld tijdens de Nationale Synode van Dordrecht (1618-1619), zijn nog altijd actueel. In deze uitgave zijn de vaak lange zinnen in stukjes opgedeeld, en deze stukjes zijn onder elkaar gezet. Verder zijn onderaan op de pagina’s synoniemen weergegeven bij verouderde woorden. Dit boekje bevat verder een inleiding over de ontstaansgeschiedenis van de DL. Ook zijn twee gebeden opgenomen van ds. Johannes Bogerman, de voorzitter van de Dordtse Synode. Geschikt voor gebruik in de kerk, op school of in het gezin.

  De Dordtse Leerregels, opgesteld tijdens de Nationale Synode van Dordrecht (1618-1619), zijn nog altijd actueel. In deze uitgave zijn de vaak lange zinnen in stukjes opgedeeld, en deze stukjes…

  6,50
 • Het blijvende Woord 3

  Informatie over predikanten uit de 16e, 17e en 18e eeuw. Met 50 mooie kleurenfoto's van kerken; 22 x 29 cm.

  Informatie over predikanten uit de 16e, 17e en 18e eeuw. Met 50 mooie kleurenfoto’s van kerken; 22 x 29 cm.

  29,50 7,50
 • Getuigenis der waarheid

  52 meditaties De meditaties geven getuigenis van de bevindelijke kennis van de waarheid die naar de godzaligheid is. Bij de samenstelling is rekening gehouden met het kerkelijk jaar.

  52 meditaties
  De meditaties geven getuigenis van de bevindelijke kennis van de waarheid die naar de godzaligheid is. Bij de samenstelling is rekening gehouden met het kerkelijk jaar.

  9,50 5,00
 • Kort Begrip der christelijke religie

  In deze uitgave zijn de oorspronkelijke bewijsteksten weer volledig opgenomen.

  In deze uitgave zijn de oorspronkelijke bewijsteksten weer volledig opgenomen.

  2,60
 • Onderzoekt de Schriften

  122 annotaties voor Bereeërs Het blad 'StandVastig' van de GBS kent sinds 1990 een vragenrubriek. Daarin wordt antwoord gegeven op vragen van lezers over de betekenis van een bepaalde bijbeltekst, of het ontstaan en de geschiedenis van de Bijbel en zijn vele vertalingen. Ook wordt er aandacht besteed aan vragen over de berijmde psalmen, de belijdenisgeschriften en de liturgische formulieren. 'Onderzoekt de Schriften. 122 annotaties voor Bereeërs' is een tweede bundeling van deze en tevens niet eerder gepubliceerde antwoorden. De eerste bundel, 'Nuttig tot lering', verscheen in 2008. 'Onderzoekt de Schriften' is bedoeld als hulpmiddel bij het onderzoek van de Bijbel. De vertaalkeuzes van de Statenvertalers worden steeds nauwkeurig vergeleken met de grondtalen, andere vertalingen en bijbelverklaringen. Achter in het boek staat een tekstregister op de beide boeken.

  122 annotaties voor Bereeërs
  Het blad ‘StandVastig’ van de GBS kent sinds 1990 een vragenrubriek. Daarin wordt antwoord gegeven op vragen van lezers over de betekenis van een bepaalde bijbeltekst,…

  19,95 5,00

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw behoeftes.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen