106

 • Je telt tóch mee, Rieno!

  Er is iets heel verdrietigs in Rieno's leven, waarover hij zelfs met zijn vriend Alexander niet kan praten. Die vindt hem soms een beetje geheimzinnig. Wat is er toch met Rieno?Op een dag komt alles uit, en dan wordt hij door zijn groepsgenoten vreselijk geplaagd.Zo erg, dat hij op de vlucht slaat. Hoe kan alles nog goed komen? Voor 10 jaar en ouder. Dit product is ook beschikbaar als onderdeel van een voordeelpakket kinderboeken.

  Er is iets heel verdrietigs in Rieno’s leven, waarover hij zelfs met zijn vriend Alexander niet kan praten. Die vindt hem soms een beetje geheimzinnig. Wat is er toch…

  6,25 2,50
 • Voorbeeld der Goddelijke Waarheden

  Korte versie Het bekende vragenboekje van Hellenbroek is door de GBS gecontroleerd aan de hand van enkele oorspronkelijke uitgaven. Deze editie is zowel bedoeld voor jongere als oudere catechisanten. De inspringende bijbelteksten kunnen naar keuze als leerstof worden opgegeven. In deze versie zijn de meeste verwijsteksten niet volledig uitgeschreven.

  Korte versie
  Het bekende vragenboekje van Hellenbroek is door de GBS gecontroleerd aan de hand van enkele oorspronkelijke uitgaven. Deze editie is zowel bedoeld voor jongere als oudere catechisanten. De…

  8,25

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw behoeftes.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen