Bijbels voor zeelieden

Bijbels voor zeelieden

Recent konden wij als Gereformeerde Bijbelstichting Bijbels schenken aan havenevangelist Alexander Eberson uit Terneuzen. De heer Eberson evangeliseert in de havens van Terneuzen-Gent. Voor dit werk is hij geheel afhankelijk van giften. De bijgevoegde foto is gemaakt bij een scheepsbezoek in de haven van Gent. Er waren op dit schip Duitsers en Filipijnen aan het werk. Met de Filipijnen raakte de evangelist in gesprek. Hij mocht aan hen op die dag, tot verwondering, Gods Woord meegeven.  

Tijdens de lockdown wordt het steeds moeilijker om de schepen te bezoeken. Ook is de evangelist niet altijd welkom. Maar als een bezoek op een schip wordt toegestaan, dan krijgt hij alleen toegang tot het dek.

De heer Eberson geeft geestelijke ondersteuning op de schepen door een luisterend oor te bieden, te bidden of een Bijbelstudie te doen als dit mogelijk is. Ook ondersteunt hij de zeelieden bij een ziekenhuisopname. Aan christenen wordt de mogelijkheid geboden om een kerkdienst te bezoeken. In de winterperiode worden mutsen, sjaals en kerstpakketten uitgedeeld.

Privacy statement

Welkom op onze site! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw behoeftes.

Privacy statement | Sluiten
Instellingen